★ Binnen 1 - 3 dagen verzonden ★ Gebruik code 'FREESHIPPING' voor gratis verzending bij je eerste bestelling vanaf €25,- ★ Gratis verzending vanaf €75,-

HOME » Notitieboeken

Notitieboeken

Een notitieboek van Let’s Have It

In een druk leven vol met afspraken en leuke plannen kan een notitieboek niet ontbreken. Bij Let’s Have It snappen we dat iedere vrouw een notitieboek nodig heeft. Toch kan het lastig zijn om een fijn notitieboek te kopen. Er bestaan ontzettend veel notitieboeken. Zo heb je notitieboeken met een harte kaft of juist met een zachte kaft. Daarnaast kun je kiezen tussen een gelinieerd notitieboek of een blanco notitieboek. Er is zoveel keuze, maar om het makkelijk te maken shop je bij Let’s Have It twee verschillende notitieboeken van het merk Studio Stationery.

Roze notitieboek van Studio Stationery

Het roze notitieboek van het merk Studio Stationery heeft maar liefst 80 pagina’s en heeft een zachte kaft. Hierdoor is dit roze notitieboekje ideaal om mee te nemen onderweg. Vanwege de zachte roze cover is hij buigzaam en past hij in iedere werk tas. Het roze notieboek is gelinieerd waardoor je al jouw afspraken en aantekeningen netjes in het notitieboek kunt zetten.

Blauw notitieboek van Studio Stationery

Ben je op zoek naar een stevig notitieboek met een harde kaft? Dan is dit blauwe notitieboek van het merk Studio Stationery echt iets voor jou. Dankzij de gouden ringbang kun je de bladzijden goed omslaan en kun je het notitieboek gemakkelijk open op tafel leggen. Het notitieboek heeft 100 gelinieerde pagina’s. Er is dus ruimte genoeg in dit notitieboek om als jouw plannen en ideeën uit te werken.

Pennen en postkaarten kopen bij Let’s Have It

Als jij jouw aantekeningen op wil schrijven in je favoriete notitieboek van Let’s Have It dan doe je dat natuurlijk met de leukste pennen. Bij Let’s Have It shop je een pennenset met 3 balpennen. De balpennen hebben verschillende kleuren en zijn afgewerkt met een leuke goudkleurige quote. Daarmee passen de balpennen helemaal bij het roze of blauw notitieboek.