Retourbeleid

Hi Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling mag je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. 

★ HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

De items die worden geretourneerd dienen ongewassen, ongedragen en voorzien te zijn van het originele aangehechte label. Het mag dus GEEN sporen bevatten van bijvoorbeeld make-up, parfum-, deo-, rookgeur of dierenhaar.

Volg onderstaande instructies om je bestelling te retourneren:

Stuur een e-mail naar st.letshaveit@hotmail.com Met daarin je naam, ordernummer, de producten die je wilt terugsturen en de reden voor retour. (Doe je dit niet kunnen wij je retourzending niet verwerken.) Verpak de item(s) en de pakbon netjes in een verzendzak of doos. Stuur je retour terug naar ons postadres: Let's Have It Marktstraat 21A 5401GE Uden, Nederland.

Let op: Pakketten die worden gestuurd naar een Pakket-punt of verkeerd adres worden NIET door ons opgehaald. Check dus altijd goed het adres op je pakket voordat je het terugstuurt. Ook raden we PostNL aan als postbedrijf omdat zij altijd leveren aan huis en niet bij een Pakket-punt.

★ WORDT MIJN RETOURNERING VERGOED?

Nee, Let's Have It vergoedt geen kosten voor retourneringen. 

★ WELKE ITEMS KUNNEN NIET RETOUR GESTUURD WORDEN?

Sieraden mogen in verband met hygiëne niet worden geretourneerd. Ook kaarsen en pennen kunnen niet geretourneerd worden. 

★ IK HEB EEN KAPOT ITEM ONTVANGEN, WAT NU?

Allereerst excuses! Stuur een mailtje naar st.letshaveit@hotmail.com met daarin:

- Naam
- Ordernummer
- Foto van de klacht
- Gewenste oplossing

We behandelen dit soort problemen met de hoogste prioriteit, dus je zult snel een bericht van ons ontvangen, no worries!

★ KAN IK EEN ITEM RUILEN? HOE WERKT DIT DAN?

Stuur een e-mail naar st.letshaveit@hotmail.com met de volgende gegevens:

- Je naam
- Order nummer
- Item dat je wilt terugsturen
- Item dat je wilt ontvangen (+ maat of kleur)

We zullen dan checken of het item nog voorradig is en laten je weten wat de omruil-instructies zijn.

★ MET WELKE VERZENDMETHODE MOET IK MIJN BESTELLING TERUGSTUREN?

Je mag zelf bepalen via welk postbedrijf/verzendmethode je het terugstuurt. Maak en betaal bij voorkeur voor een verzendlabel met Track&Trace-code op www.postnl.nl. Print het label uit, plak het op de verpakking en geef je pakket af bij een PostNL-punt. Bewaar ook goed je Track&Trace-code tot je retourzending is verwerkt! Dit is namelijk je bewijs dat je het pakket daadwerkelijk hebt opgestuurd. Anders kunnen we je geld niet terugstorten.

★ IK HEB EEN GRATIS GIFT ONTVANGEN, WAT MOET IK HIERMEE DOEN?

Wanneer je een gratis gift hebt ontvangen en je je gehele bestelling retour stuurt, dient de gift ook retour gestuurd te worden. Wanneer dit niet gebeurt houden wij de verkoopwaarde van de gift in bij het terugstorten van het retourbedrag. 

★ WAT IS DE RETOURTERMIJN?

Je dient binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling in de originele staat terug te sturen. 

★ WAT IS HET RETOURADRES?

Let's Have It

Marktstraat 21A

5401 GE Uden

Nederland

Zorg ervoor dat ons retouradres DUIDELIJK op het pakketje staat (niet omcirkelen of doorkrassen, maar plak bijvoorbeeld iets over het oude label heen en vermeld dan ons adres erop). Zet ook altijd je afzender gegevens op het pakketje, mocht er iets misgaan.

*DIT IS EEN POSTADRES, GEEN BEZOEKADRES*

★  KRIJG IK AANKOOPERDRAG TERUGGESTORT?

Als je je totale bestelling retourneert, ontvang je het gehele aankoopbedrag terug (alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland). Indien je verzendkosten had betaald, ontvang je dat bedrag dus ook terug. Let op! Retour verzendkosten zijn voor je eigen rekening en worden niet teruggestort.

Als je gedeeltelijk je bestelling retourneert of als je buiten Nederland woont, dan wordt alleen het bedrag van het geretourneerde item teruggestort. 

★  WANNEER ONTVANG IK DE TERUGBETALING?

Als wij jouw geretourneerde items op tijd ontvangen en deze voldoen aan de bovenstaande retour voorwaarden, dan ontvang je van ons de terugbetaling. De terugbetaling geschiedt binnen het wettelijke termijn van 14 dagen en zal teruggestort worden op de rekening waarmee was betaald. Daarna hangt het af van jouw betaalmethode en bank, wanneer de terugbetaling te zien is op je rekening. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode varieert de termijn waarop het geld wordt teruggestort, bij betaling via iDeal of een bankoverschrijving is dit meestal 2 dagen.

LET OP: Let's Have It behoudt zich het recht om retouren te weigeren indien deze niet voldoen aan onze retour voorwaarden.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, stuur ons een mailtje naar st.letshaveit@hotmail.com
We zullen je mailtje zo spoedig mogelijk beantwoorden!