★ Voor 19:00 besteld, vandaag verzonden! ★ Gebruik code 'FREESHIPPING' voor gratis verzending bij je eerste bestelling vanaf €25,- ★

HOME » OVER ONS

OVER ONS

Hi there!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Ik zal je kort wat over mezelf en over het ontstaan van Let’s Have It vertellen. Mijn naam is Sophie Taminiau en ik ben het gezicht achter Let’s Have It. In 2020 richtte ik Let’s Have It op en begon ik met het verkopen van sieraden via Instagram.

Zelf vind ik het leuk om verschillende sieraden met elkaar te combineren en dat is één van de redenen waarom ik met Let’s Have It begon. Ik vind het erg leuk om verschillende items te combineren en 'de basics' aan te vullen met musthave items volgens de laatste trends. 

Daarom begon ik met Let’s Have It. Mijn insteek is dat ik alleen verkoop wat ik zelf ook zou dragen & dat is tot op vandaag de dag nog steeds het geval! Het mixen & matchen van verschillende stijlen vind ik erg leuk. Daarom vind ik het belangrijk dat de items betaalbaar zijn zodat je steeds weer je collectie aan kan vullen met de leukste sieraden. Een goede prijs kwaliteitverhouding vind ik daarbij erg belangrijk. Je vindt bij Let’s Have It dus betaalbare sieraden. Ik selecteer items waar ik zelf weg van ben en hopelijk vind jij deze net zo leuk als ik!

Inmiddels zijn er ook kledingstukken en woonaccessoires te koop. Denk daarbij aan leuke truien, kandelaars, kaarshouders, fotolijstjes en zelfs stationairy producten zoals notitieboekjes, pennen een verjaardagskalender of een (post)kaart. Dit zijn allemaal items die ik zelf leuk vind en daarom kun jij ze bij Let's Have It shoppen!

Er worden regelmatig nieuwe items aan de shop toegevoegd dus houd zeker de website én onze Instagrampagina in de gaten!

Have fun shopping!

Sophie 

Sophie Taminiau | Let's Have It